Kovács Tamás - Mobil: +36-30/334-5540, Email: tomijegcar@gmail.com

Horpadás, jégkár, szélvédő javítás, egyedi autó építés, matt fényszóró és karcos üveg polírozás.
Ez az Extremcar!

Horpadás és jégkár javítás

Professzionális horpadásjavítás, értékcsökkenés nélkül!

 

Horpadás, jégkár, ajtórányitás, rátolatás, leeső faág, gesztenye vagy dió okozta horpadások, nap mint nap bosszúságot okozhat az autótulajdonosoknak. Az autó esztétikai megjelenését nagyban befolyásolják horpadások, jégkár okozta benyomódások. Eddig csak a karosszéria hagyományos javítása volt, mely igen jelentős költséggel bír de Mi ebben nyújtunk teljeskörű megoldást Pécsett, belföldön és akár külföldön is! Különböző típusú és méretű jégkár és egyéb külső behatások okozta horpadások javítását vállaljuk rövid határidővel Pécs városában lévő műhelyünkbe de belföldön és külföldön is állunk autószalonok rendelkezésére.

 

Speciális horpadás javítási technológiánknak és jégkár javításhoz használt szerszámainknak köszönhetően, a horpadás javítás közben a fényezés és lakk nem sérül, így nincs szükség utólagos fényezésre, nincs elemcsere, és autója nem veszít az értékéből de a horpadás eltűnik akár 100%-osan!

Mindezek mellett, a horpadások javítás költsége, töredéke a hagyományos karosszéria javítás és fényezés árának!

 

A mi horpadás javítási módszerünkkel garantáljuk, hogy:

  • kizárt a színeltérés, a festési hiba,
  • eredeti marad a festés
  • nincs értékcsökkenés,
  • az autóját akár másnap visszakaphatja, kisebb horpadások, jégkárok esetén 15-45 perc múlva!

 

A legfontosabb pedig mindazok ellenére, hogy megszabadult horpadásaitól az, hogy 50-60%-ot spórolhat, a festetéshez képest. A horpadások festés nélküli javítása minden típusú autónál alkalmazható, ha a fényezés nem sérült meg a jég vagy egyéb külső behatások által csak a karosszéria horpadt be.

Horpadás és jégkár javítás

Ön sem szeretne egyszerre fizetni karosszéria lakatost és fényezőt? Külső hatások által keletkezett horpadások javítása speciális szerszámokkal rövid határidővel belföldön és akár külföldön is a fényezés sérülése nélkül!
Szolgáltatás megtekintése!

Szélvédő és kavicsfelverődés javítás

Preciz és gyors munkavégzéssel javítjuk szélvédőjének hibáit egyedi eljárásunkkal melynek köszönhetően megspórolhatja szélvédőjének cseréjét! Egy kis esztétikai hibáért ugye nem szeretne komplett szélvédő cserét?
Szolgáltatás megtekintése!

Üveg és matt lámpák polírozása

A karcos üvegek nem csak esztétikailag okoznak Önnek kellemetlenséget. Mi speciális csiszoló és polírozó technikánkkal segítünk orvosolni a problémát, legyen szó autóüvegről vagy kirakatról!
Szolgáltatás megtekintése!

Egyedi autók építése

Amatőr versenyekre is alkalmas, homologizált, egyedi futóműre épülő, akár motorkerékpár motorral meghajtott versenyautók készítése egyedi igények szerint valamint Suzuki Samurai terepjárók átépítése és felújítása.
Szolgáltatás megtekintése!

Horpadás, szélvédő, jégkár, ajtórányitás javítás, szakszerűen és gyorsan! Egyedi autók építése