Kovács Tamás - Mobil: +36-30/334-5540, Email: tomijegcar@gmail.com

Horpadás, jégkár, szélvédő javítás, egyedi autó építés, matt fényszóró és karcos üveg polírozás.
Ez az Extremcar!

Szélvédő és kavicsfelverődés javítás

A Szélvédőn kőfelverődések, repedések gyors és szakszerű javítása Pécs városában!

 

Minden sofőr és autótulajdonos gyomra összeszorul, ha menet közben az autónk szélvédőjén hirtelen csattanást hallunk. Jobb esetben megússzuk egy apró felszíni sérüléssel a szélvédőn, de sajnos az esetek többségében kőfelverődés áldozatává válunk és a szélvédő javítás elkerülhetetlen.

Nem ritka, hogy a szélvédő üveg azonnal megreped az ütést követően. Ha szerencsénk volt és a repedés még nem szelte teljesen ketté a szélvédőnket, akkor még mindig van rá esély, hogy megmentsük azt!

 

Az autó szélvédője 3 részből áll, és általában (szerencsére) a külső réteg sérül!

 

A szélvédő dupla ragasztott üveg. A belső színtelen, a külső színezett. A kettő üveg között a ragasztó, a biztonsági védőfólia van. Ha felcsapódik a kavics a szélvédőre nagy csattanás kíséretében a külső üveg sérül, és a két üveg között egy levegőbuborék keletkezik. Ennek a fajtái: bikaszem, csillag alakú, kombinált, stb.

 

A szélvédő javítások végeredménye függ a felverődés típusától, és a sérüléstől eltelt időtől. Nem mindegy, hogy 1 napos, vagy 1 éves szélvédő sérülést kell megjavítani. Az időjárás nagyon befolyásolja a szélvédő sérülés javíthatóságát, ezért ha felpattan a kavics érdemes leragasztani a szélvédőt, hogy ne menjen bele szennyeződés a sérülésbe.

 

A szélvédő javítás menete:

  1. Kitakarítjuk a bemeneti nyílást gyémánttűvel, vagy speciális fúróval (gyémánt vagy cobalt-crom).
  2. Felhelyezünk egyspeciális konzolt a szélvédőre, és a bemeneti nyílásra illesztjük az injektort, ami szilikonból van.
  3. A bemeneti nyíláson keresztül az injektoron át belepréseljük a szélvédő színével azonos speciális gyantát. Óvatosan, napfénytől védve belepréseljük a ragasztót a levegőbuborékba.
  4. Ha a gyanta teljesen kitöltötte a sérülést, UV fénnyel megszilárdítjuk. A kemény gyantát, a felesleg eltávolítása után, polírozással fényesebbé és időjárásállóvá tesszük!

 

Horpadás és jégkár javítás

Ön sem szeretne egyszerre fizetni karosszéria lakatost és fényezőt? Külső hatások által keletkezett horpadások javítása speciális szerszámokkal rövid határidővel belföldön és akár külföldön is a fényezés sérülése nélkül!
Szolgáltatás megtekintése!

Szélvédő és kavicsfelverődés javítás

Preciz és gyors munkavégzéssel javítjuk szélvédőjének hibáit egyedi eljárásunkkal melynek köszönhetően megspórolhatja szélvédőjének cseréjét! Egy kis esztétikai hibáért ugye nem szeretne komplett szélvédő cserét?
Szolgáltatás megtekintése!

Üveg és matt lámpák polírozása

A karcos üvegek nem csak esztétikailag okoznak Önnek kellemetlenséget. Mi speciális csiszoló és polírozó technikánkkal segítünk orvosolni a problémát, legyen szó autóüvegről vagy kirakatról!
Szolgáltatás megtekintése!

Egyedi autók építése

Amatőr versenyekre is alkalmas, homologizált, egyedi futóműre épülő, akár motorkerékpár motorral meghajtott versenyautók készítése egyedi igények szerint valamint Suzuki Samurai terepjárók átépítése és felújítása.
Szolgáltatás megtekintése!

Horpadás, szélvédő, jégkár, ajtórányitás javítás, szakszerűen és gyorsan! Egyedi autók építése