Kovács Tamás - Mobil: +36-30/334-5540, Email: tomijegcar@gmail.com

Horpadás, jégkár, szélvédő javítás, egyedi autó építés, matt fényszóró és karcos üveg polírozás.
Ez az Extremcar!

Üveg és matt lámpák polírozása

Üveg polírozás

 

A jégkaparó, por, kődarab vagy a szakadt ablaktörlő lapátok okozta karcok sok bosszúságot okoznak, mivel jelentősen zavaróak lehetnek vezetés közben, ráadásul a műszaki vizsgán általában nem fogadják el a látótérben lévő felületi sérüléseket. Szerencsére itt sem kell először a cserére gondolni, polírozással szépen eltüntethetőek a durvábban látszódó karcok is.

 

Speciális vizes csiszológéppel több fázisban csiszolunk és polírozunk bármilyen autóüveg felületet vagy akár nagyobb síküvegeket vagy biztonsági üvegeket is (pl. kirakatok, ügyfélüvegfalak).

 

Az első munkafázis során a karc mélyéig csiszoljuk az üveget,majd különböző finomságú korongokkal polírozzuk fényesre. Az üveg felületéről eltávolítjuk a karc okozta bemarást, majd speciális polírpasztával átkenve a hajszálereket feltöltjük!

 


 

Lemattult fényszórók javítása

 

Lemattult autójának műanyag fényszórója? Sajnos ez idővel természetes!

 

A műanyagból készült lámpatestek jellemző problémája a karcolódás, mattulás és homályosodás. Elsősorban az erős uv. sugárzás hatására színeződik el a lámpa búrája, ami a későbbiekben nagy mértékben akadályozhatja az éjszakai vezetés biztonságát, mivel szinte teljesen bemattulhat, besárgulhat, csökken a látótávolság és fokozottan nő a balesetveszély.

 

A lemattult karcos műanyag lámpák, egy különleges eljárással javíthatók, melyhez nem feltétlenül kell kiszerelni a lámpatestet.

 

Egy viszonylag jó állapotban lévő autó sárga, karcos lámpabúrája jelentősen ronthatja az összképet eladáskor, és műszaki vizsgán is problémát okozhat. A lámpa árának töredékéért helyreállítható az eredeti, vagy közeli állapot, ráadásul tartós felületvédelemmel is óvhatjuk a felújított lámpát a visszamattulástól és a külsérelmi nyomoktól.

 

A fényezés garantált új fényezett felületet az a lámpának, mely időtállósága években mérhető!

Horpadás és jégkár javítás

Ön sem szeretne egyszerre fizetni karosszéria lakatost és fényezőt? Külső hatások által keletkezett horpadások javítása speciális szerszámokkal rövid határidővel belföldön és akár külföldön is a fényezés sérülése nélkül!
Szolgáltatás megtekintése!

Szélvédő és kavicsfelverődés javítás

Preciz és gyors munkavégzéssel javítjuk szélvédőjének hibáit egyedi eljárásunkkal melynek köszönhetően megspórolhatja szélvédőjének cseréjét! Egy kis esztétikai hibáért ugye nem szeretne komplett szélvédő cserét?
Szolgáltatás megtekintése!

Üveg és matt lámpák polírozása

A karcos üvegek nem csak esztétikailag okoznak Önnek kellemetlenséget. Mi speciális csiszoló és polírozó technikánkkal segítünk orvosolni a problémát, legyen szó autóüvegről vagy kirakatról!
Szolgáltatás megtekintése!

Egyedi autók építése

Amatőr versenyekre is alkalmas, homologizált, egyedi futóműre épülő, akár motorkerékpár motorral meghajtott versenyautók készítése egyedi igények szerint valamint Suzuki Samurai terepjárók átépítése és felújítása.
Szolgáltatás megtekintése!

Horpadás, szélvédő, jégkár, ajtórányitás javítás, szakszerűen és gyorsan! Egyedi autók építése